0487-525400 info@abcewijk.nl

Over ons

Historie

Ariëns Bike Center in Ewijk – afgekort ABC Ewijk – is een familiebedrijf dat na het 20-jarige bestaan in 2023 is overgedragen van vader naar zoon Frenky Ariëns. Al ruim 20 jaar staat ABC Ewijk voor klantgerichtheid en service. Bij ABC Ewijk kijken wij altijd met een oplossingsgerichte visie naar de situatie. Het belangrijkste voor ABC Ewijk is dat onze klanten met een glimlach op hun fiets stappen. Deze drijfveer heeft in alle jaren al veel tevreden en vaste klanten opgeleverd. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat ABC Ewijk een begrip in de regio is geworden!

.

“Al ruim 20 jaar staat ABC Ewijk voor klantgerichtheid en service.”

Dé Gazelle Premium dealer

Sinds de oprichting in 2003 is ABC Ewijk gespecialiseerd in Gazelle fietsen. Door de ruim 20 jaar kennis en kunde in dit vooruitstrevende merk en de altijd ruime voorraad van Gazelle, mag ABC Ewijk zichzelf dan ook dé Gazelle Premium dealer in het land van Maas en Waal noemen. Heb je een ander merk fiets? Geen zorgen! Naast de specialisatie in Gazelle kun je bij ons met bijna elke fietsmerk terecht. Gaat het bijvoorbeeld om een onderhoudsbeurt? Of om een reparatie? Bij ABC Ewijk is jouw fiets in goede handen, ongeacht het merk.

Ons nieuwe merk Cannondale

ABC Ewijk is in 2024 vanuit de passie voor fietssport dealer geworden van het sportieve merk Cannondale. Dit merk staat bekend om zijn fietsen in het topsegment van racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Daarnaast heeft Cannondale ook hoogwaardige e-bikes, stadfietsen en kinderfietsen in het assortiment. Wil je meer informatie inwinnen over onze merken? Lees hier verder.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 tot 12:30, 13:00 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Neem contact op