0487-525400 info@abcewijk.nl

Onze fietsen

Fietsmerken

Gazelle

  • Voor Ariëns Bike Center is Gazelle het hoofdmerk. Als dé Gazelle Premium dealer in het land van Maas en Waal hebben wij niet alleen bijna ieder model van Gazelle voorradig staan, maar kunnen wij je ook hele scherpe prijzen aanbieden! Zo geven wij bij aankoop van een Gazelle fiets* standaard 15% korting!

Over Gazelle
Gazelle, hét fietsmerk dat iedereen wel kent. Een oer-Hollands bedrijf dat al meer dan 125 jaar fietsen produceert, wereldwijd levert en vertrouwen uitstraalt. Gazelle is in 1892 opgericht en sinds 1992 is het bekroond met het predicaat Koninklijk, een onderscheiding voor bedrijven die het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning symboliseert. Gazelle is gevestigd in het Nederlandse Dieren en het Litwouse Kėdainiai. Jaarlijks produceert Gazelle zo’n 300.000 fietsen, wellicht zit jouw nieuwe fiets hier wel tussen! Gazelle’s motto luidt immers: rij comfortabel en zorgeloos op je fiets, niets rijdt als een Gazelle!

De kwaliteit van Gazelle
Gazelle staat vooral bekend om de uitstekende kwaliteit van de fietsen. Zo wordt er gespeculeerd dat de frames de beste en meest duurzame Nederlandse frames die verkrijgbaar zijn, iets wat wij met onze jarenlange ervaring beamen. Daarnaast zijn de meeste Gazelle fietsen uitgerust met een Shimano naafversnelling. Deze versnellingen hebben zich bewezen door hun probleemloze werking.
.

Cannondale

  • Met een fiets van Cannondale haal je een fiets van absolute topkwaliteit in huis. Cannondale maakt uitstekende frames die altijd voorzien zijn van de beste uitrusting, een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het assortiment van Cannondale is breed en elk model heeft zijn eigen unieke aspect.

Over Cannondale
De oprichters van Cannondale geloofden in 1971 dat een fiets niet enkel volgens de traditionele manier moest worden gemaakt. Vooruitstrevend als ze waren, sloegen zij een andere weg in. Zo bracht Cannondale fietsen op de markt geproduceerd van aluminium en carbon in plaats van staal én creëerden zij fietsen met een enkelzijdige vork, iets dat nog nooit iemand had gezien! Cannondale is gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes en richtte met automerk Volvo het meest succesvolle moutainbiketeam van het moment op. Cannondale heeft daarnaast ook een groot aanbod aan elektrische, stads- en gravelfietsen.

Nederlandse fabriek
Hoewel het merk van oorsprong uit de Verenigde Staten komt, stroomt er ook Nederlands DNA door de aderen – of beter gezegd remkabels – van Cannondale. De Cannondale fietsen voor de Europese markt worden namelijk allemaal gefabriceerd in de hypermoderne fabriek in Almelo. Daarnaast bevindt het Europese hoofdkantoor zich in het Nederlandse Woudenberg.

.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 tot 12:30, 13:00 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Neem contact op