0487-525400 info@abcewijk.nl

Afspraak maken?

Bel naar 0487 – 525400

Of kom langs in onze winkel! Deze bevindt zich in het hart van Ewijk. Benieuwd naar onze services? Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Contact

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen

Kan ik parkeren bij de winkel?
Onze winkel bevindt zich in het hart van Ewijk en telt meerdere parkeerplaatsen voor de deur.
Wat zijn de prijzen?
De prijslijst vind je op onze servicepagina. Heb je vraag over een reparatie- of onderhoudsbeurt die niet op de prijslijst staat? Neem contact met ons op! We zoeken graag samen naar een oplossing.
Wat is de wachttijd van een reparatie- of onderhoudsbeurt?
Kom je op afspraak langs voor een servicebeurt tussen 09.30 en 10.30 uur? Dan streven wij ernaar om jouw fiets dezelfde dag nog klaar te hebben. Kom je jouw fiets later dan 10.30 uur brengen? Onze richttijd is om jouw fiets binnen 1 tot 2 dagen na ontvangst klaar te hebben staan. Wij hebben indien nodig leenfietsen beschikbaar.
Hoe weet ik wanneer mijn fiets klaar staat?
Zodra jouw fiets klaar staat om op te halen krijgt je een e-mail en sms bericht toegestuurd, hier vind je ook de factuur* en betaallink. Je kunt uiteraard ook bij het ophalen van jouw fiets de betaling voldoen in de winkel, dit kan zowel per pin als contant.

*Vooraf proberen wij een prijsindicatie af te geven zodat duidelijk is wat het gaat kosten. Mochten we tijdens het repareren/onderhouden nog tegen hoge onvoorziene kosten aanlopen brengen we je hier uiteraard over op de hoogte.

Kan ik bij ABC Ewijk mijn fiets verzekeren?
Dat kan zeker! Helaas is schade of diefstal van jouw fiets niet altijd te voorkomen. In dat geval wil je natuurlijk graag snel en goed geholpen worden. Dat kan bij ABC Ewijk met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat je na schade of diefstal snel weer mobiel bent, zodat jij onbezorgd de weg op kunt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 09:30 tot 12:30, 13:00 tot 18:00
Zaterdag 09:30 tot 17:00
Zondag Gesloten

Contactgegevens